1 Eylül 2009 Salı

UEFA CEZAYI KESTİ


Ve beklenen karar açıklandı. Arsenal'li Eduardo , Celtic karşılaşmasında hakemi aldattığı için 2 maç ceza aldı. Yani Standard Liege ve Olympiakos karşısında oynamayacak. Arsenal'in cezaya itiraz etmesi için üç günü var.

8 yorum:

@ttention dedi ki...

uefa bizim ligi incelese 3 hafta sonra oynayacak oyuncu kalmaz

huek1907 dedi ki...

hah hah uefa Turkcell super lig maçlarını izlesin bence. hepsi gorevi bırakır kendilerini manastıra kapatırlar.

Gürkut Gürsoy dedi ki...

ntv sporu izlerken aynı şeyi düşündüm. uefa bizim ligi mercek altına alsa mercek çatlar, adamlar kafayı yer, tv den izleme işinden vazgecer olduguna bırakırlar işi. hele manu-arsenal maçında rooney'nin pozisyonunun tekrarında Eduardo'yu gösterecek kadar olaya hakim görüntü yönetmenlerine karşı bizde pozisyon tekrarından çok tribündeki kızları ve bebeleri göstermeyi bir beceri sanan m.ç. dehası onlarıda çıldırtır.

Furkan Zengin dedi ki...

uefa bu cezayı uygulayabiliyorsa TFF neden uygulayamıyor

seanpenn dedi ki...

ntv spor da çalıştığınız için post la alakasız bir soru sormak istiyorum la liga maçlarının tekrarında neden şifre konuluyor ntv spor u severek izleyen biri olarak bunu çok merak ediyorum sizin blog u görüncede dayanamadım yazdım kusura bakma belki bununla ilgili bi şeyler karalarsın mesajımıda okuduktan sonra imha edersen iyi olur şimdiden teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

ankaraspor maçında frikik alan Milan Baros mesela? Bu arada Arsenal bu davada kendine avukat olarak Arif Erdem'i seçsin bence, ceza almadan kurtulabilir bu sayede.

Adsız dedi ki...

@Mert

At gozluklerini çikarip baksan Baros ve Arif'den baska bir çok olay gorebilirsin.
Ofsayt diye kesilen pozisyonlar, verilmeyen penaltilar gibi.
Ya da kendini yere atan 36'lik topçular, ve bu sayede gelen goller gibi .. eminim anlamissindir.

@Ersin bey blogunuz çok guzel, severek takip ediyoruz.

Huseyin Yıldız dedi ki...

Süperligde Böyle bir yaptırım uygulanması Cok cok iyi olurdu ama olamaz. Cünkü ; Yazılı basınımız Galeyana gelir isyan bayraklarını cıkarır. TFF'ye bombalı saldırıda bulunur. Yazarlarımız ve Gazetelerimiz objektif olana kadar bu tur men edici cezaların Ulkemizde uygulanması biraz uzun zamanı alabilir. İnşallah Haksız cıkarımda haftaya Ceza uygulanır. Bunu istemiyor değilim istiyorum ama Şartlar..