4 Eylül 2009 Cuma

LOTITO-LUGANO MESELESİ


Lazio Başkanı Claudio Lotito , Diego Lugano ile zamanında anlaşma noktasına geldiğini ancak Uruguaylı futbolcunun para için Fenerbahçe'yi tercih ettiğini söylemiş. Medyanın ifadesiyle 'Lugano paragözdü ' demiş. Çok sevdiğim bir söz vardır ; '' Lafa bakarım laf mı diye , söyleyene bakarım adam mı diye '' Ne kadar güzel özetliyor durumu. Lotito kimdir peki ? Kendisi meşhur şike olayında spordan men edilmiş ve para cezasına çarptırılmış biridir. Lazio'daki hisse senetlerinin değerini yükseltmek için borsada spekülasyon yapıp , hakkında dava açılmış biridir. Kendisi gelecek yıl sözleşmeleri bitecek olan Pandev ve Ledesma'dan para kazanmak istediği için futbolcuları zorla satmaya çalışan hatta tehdit eden kişidir. Kendisi ' Artık Lotito ile uğraşmak istemiyorum. Yazın bu kulübe para kazandırmadan gideceğim ' diyen Pandev'den ayar yemiş kişidir. Ayrıca para için yapmadığı şey kalmayan Lotito söylemese de , Lugano'nun Fenerbahçe'yi para için tercih ettiğini bilmeyen var mı aramızda ?

6 yorum:

anonim dedi ki...

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.

Adsız dedi ki...

durumu tam olarak özetlemişsiniz.pandev gibi takıma katkısı çok yüksek bi oyuncuyu para uğruna harcayan,şike ile bağlantısı açık seçik ortada olan bi adam luganoya paragöz diyemez.lugano da biliyordu orada daha az kazanacağını ama bu adamla kafa ütülemek istememiş olmalı o da.

Kaiser Soeze dedi ki...

Alakasız olacak ama Adana Demirspor Livorno maçı NTV ekranı ya da herhangi bir kanalda olabilir mi?

Tuğberk dedi ki...

Hayır ben birşeyi merak ediyorum , Lugano 'hayalim İtalya'da oynamak' diyerek bu fitili ateşledi ve gördü kü burada aldığı paranın yarısını bile alamıyor..

Bu kadar mıdır yani idealleri hayalleri bi yana atmak..Zaten yıllarca iyi para kazanmışsın ve yine kazanacağın parada gayet güzel para olucak..He ben Lugano'yu çok beğenen biri olarak onun Lazio gibi kalibresi düşüşte olan bir takıma gitmesini başından beri istemiyodum ama hayallerin böyle bir kenara itilmesi bana mantıklı gelmiyor..

Tuncay sadece Premier Lig hedefi uğruna Middlesbrough'a gitmişti..İyi ki de gitti en azından İngiltere'de öyle böyle iş yaptı..

Demek ki 'italya hayali' aslında Lugano'nun bir kozuymuş..

Nostradamus dedi ki...

Benimkide alakasız olacak ama bugün oynanan demirspor-livorno maçını ntvspor yayınlasın çok büyük istek var

Sekhranikos dedi ki...

Aramızda futbolu para için oynamayan oyuncu kaç adet ki lugano olmasın? Boşboğaz bir beyefendi imiş netekim.