9 Eylül 2009 Çarşamba

SERIE A NTVSPOR'DA


Futbol aleminin gözü aydın. 2 haftadır öksüz kalan Serie A bu hafta sonundan itibaren Ntvspor'da

22 yorum:

TA dedi ki...

yinemi ntvspor. yine şifre yine ntvspor.çok kötü bir haber.kanal 24 yada kanal a verseydi fena olmazdı.bu kanallar şifre koymuyorlar.nedir bu ntvspordan çektiğimiz.artık ntvsporu hafta sonu açtığımda şifreli yazısı ekrandan hiç silinmeyecek sanırım.özetlere bile şifre koyuyorlar.

Adsız dedi ki...

ntvsporda olmasa halimiz harap teşekkürler :))

Adsız dedi ki...

Hobarey!!!

Shms dedi ki...

Gecen hafta alinabilseydi muthis olurdu.Milano derbisi ve roma-juventus maclari oynandiktan alinmasi kotu olmus.Yinede bize mac keyfi(sifresiz)yasatan Ntvspora sonsuz tesekkurler

memo dedi ki...

en sonunda :)) eto'o lu İnter'i diego ve melo'lu juventus'u izleyebileceğiz sayenizde cok teşekkürler. :))

armandolionel dedi ki...

saolsun ntvspor,günün en güzel haberlerinden biri bu...

Adsız dedi ki...

ntvspor olmasa ne maç izleyebilcez ne de doğru düzgün spor programları... Türkiyenn ''tek'' spor kanalı(tabi türk çıkışlı olarak eurosportu unutmuyoruz.d) ntvspora tesekkürler..:)

Tuğberk dedi ki...

Darısı premier lig başına..

Musti dedi ki...

ersin abi bu haberi ilk senden aldım. büyüksün :)

Adsız dedi ki...

ben premier ligi canlı izliorum spormaxten ama italya ligini hayatta sevmem ama sevmediğin bişeyin eksikliği hisedilirmi arkadas valla özledim.forza juve diorum.ntvsporda zaten alacaktı naz yapıodu milleti kendine muhtaç etti azcım.kıymetimizi bilin die :D:D demi ersin bey.

SirEvo dedi ki...

NTVSpor, spor üzerine tartışmasız Türkiye'deki en iyi kanal ama şu şifre muhabbeti iyice baymaya başladı artık. Önüne geçemiyoruz. Paraguay Arjantin maçı yine şifreye girdi. Hayır, bilsek hangi maçta şifreye gireceğini ona göre hazırlıcaz kendimizi. :P
Pazar sabahı Arj-Bre maçı şifresizdi, dündü galiba River maçı şifresizdi, şimdi Paraguay-Arj maçı şifreli. Amaç ne tam olarak anlayabilmiş değilim...

emre dedi ki...

@SirEvo

aynen. paraguay-arjantin maç önünü gösterdi hakem düdüğü çaldı şifre girdi. her maç olduğunda siyah bir ekran köşede şifreli sinyal yazısı. serie a'yı zaten sevmem ama olan la liga maçlarına oluyor. lütfen barcelona ve real madrid'İn maçlarını ntv'de yayınlayın yoksa izleyemiyoruz. ersin abi bu arada cumartesi yayın akışında derbiyle ilgili yayın gözükmüyor yok mu derbi özel yayını ?

keyalcindag dedi ki...

Ntvspor olmasa ya bu maçları izleyemiyeceğiz ya da kalitesiz kanallarda kalitesiz anlatımlarla maçı izleyeceğiz. Geçen senelerde FOX'un EPL'den bizi soğutuşunu unutmadık. Adamlar o kadar kötü maç anlatıyorduki arada sesi kapatıyordum. Dün akşam milli maçtada aynı durum geçerli bir ara sesi kapayıp radyodan dinelemeyi bile düşündüm.

erdincozay dedi ki...

iyikide ntvspor da spikerleri yeter zaten bide premier ligi de alsalar süper olur .

orkut dedi ki...

Kablolu tv alın siz de. Ayda 8 tl'ye la liga+serie A+apertura :)

Adsız dedi ki...

serie a'nın yerine bez bebek yayınlayacak bir fox'tan daha iyidir şifreli ntvspor.

Adsız dedi ki...

TEŞEKKÜRLER NTVSPOR VE NTV FUTBOL VE BASKETBOL MAÇLARI AYRICA NBA MAÇLARI VE EN İYİ SPOR SPİKERLERİ İLE VAZGEÇİLMEZ KANALLARIMIZ.ŞİFRE İSTEMEYENLER KABLOLU TV DE BÜTÜN MAÇLAR ŞİFRESİZ

N.O.C dedi ki...

nihayet..

yyyyyyyy dedi ki...

Ancak dsmartı olanlar izleyebilir.. Boş yere laf yapmışsınız yani.. Biz futbolseverler Dsmart alana kadar rahat yok :S

wolky dedi ki...

bu haftaki Genoa - Napoli maçı canlı yayın listesinde yok! göremeyince yıkıldım :((

Adsız dedi ki...

yahu alın uydu alıcınızı götürün bi uyducuya beş dakikada halletsin şu şifre olayını. iki dakika araştırsanız evde bile çözersiniz.

yyyyyyyy dedi ki...

beş dakika için 30 milyon istiyor, giderim tribüne altay'ın maçını izlerim, daha iyi! bizim amacımız para vermeden tv de futbol seyretmek.