7 Eylül 2009 Pazartesi

DAMAGES


Uzun zamandır elimin altındaydı. Hazır maç trafiği de yok pazar gecemi ayırdım ve şu saate kadar 4 bölümü tükettim. Glenn Close'un oyunculuğu beni hep etkilemiştir , yine büyülendim. Golden Globe ve Emmy ödüllerini kazanmıştı ' Damages ' sayesinde. Ted Danson'ı da unutmamak lazım tabi. Frobisher ismi bile ayrı bir hava katıyor adama. Bu kadar dizinin başladığı bir dönemde vakit ayırmanız mümkün olursa izlemenizi tavsiye ederim.

6 yorum:

Erk dedi ki...

ABD'de birçok otorite tarafından 2007'nin en iyi dizisi olarak gösterilmiş bir diziydi Damages...Zaten bunu Emmy ve Golden Globe'da aldığı ödüllerle gösterdi. Çok iyi cast'a ve metinlere sahip Damages...Anlatım tarzı ise biraz farklı sezon sonlarında çok ters köşe olaylar oluyor. Gerçekten izlenesi bir dizi herkese tavsiye ederim... Star oyuncularının yanı sıra Ray Fiske rolünü oyanayan Zeljko Ivanek'e de dikkat çok değişik bir tarzı var...Son olarakta dizinin afişlerini Kill Bill, Chicago, Cold Mountain gibi bir çok filmin afişlerini yapan Türk Tasarımcı Emrah Yücel'in yaptığını hatırlatalım gerçekten güzel olmuş...

The Grand Turk dedi ki...

henüz türkiye'de istediği değeri bulamadı bu dizi. ikinci sezonu bomba üzerine bomba diyebiliriz. birinci sezon sonrası arkama yaslanıp dedim ki; işte senaryo bu, işte senarist bu... oyunculuk mükemmel, cekimler mükemmel.

Adsız dedi ki...

bende duydum tavsiyede edildi fakat hangi gun yayınlandıgını yakalayamadım bi turlu.bilgi verebilen varmı acaba çok sevinirim.

erdincozay dedi ki...

bende duymuştum ersin abi de söyleyince izlemek farz oldu artık yarın başlıyorum umarım iyi bir dizidir.

Saban dedi ki...

dizinin ilk sezonunu bitirdikten sonra, eşime dostuma şüphe ile bakar oldum. o derece nefis bir dizi.

Dem Coetzee dedi ki...

Dizinin iki sezonunu 4 günde bitirmiş biri olarak , o kadar dizi seyrettim ,seyrediyorum böyle dizi böyle oyunculuk görmedim özellikle karşı tarafın avukatları harika işler çıkarmış zaten ikinci sezondaki avukat bu sene Tony ödüllük Marcia Grey ,harika bir dizi mutlaka izleyin.