8 Ağustos 2009 Cumartesi

İLK KUPA LAZIO'NUN


Inter ideal olmayan sol bek ve stoperle çıktı sahaya. Lazio'da eksik daha fazlaydı. Etoo'yu beğendim. Sadece gol atmakla kalmadı , takımın en iyisiydi. Milito tıpkı Real Zaragoza ve Genoa'da olduğu gibi Inter'i de taşımaya hazır. Bana büyük keyif veriyor. Jose'nin tek ihtiyacı Deco veya aynı kalitede ofansif orta saha oyuncusu.
4-3-1-2'nin tek eksiği o. Yedeklerde Cordoba , Materazzi , Santon var ama Mourinho Chivu'yu stoper , Zanetti'yi sol bek oynattı. Bence Fenerbahçe veya Galatasaray Cordoba'yı yoklamalı. Stankovic iyi niyetli ama eskisi kadar verimli olması zor. Cambiasso her zamanki gibi. Lucio zamanla taraftarın sevgilisi olur. Tribünlere oynamayı seviyor. Motta şimdilik sırıtıyor. Aynı zamanda gereksiz fauller yapıyor.

Lazio cephesine gelince : Maçın yıldızı şüphesiz kaleci Muslera. Harika oynadı. Rocchi süper bir gol attı. Önce kontrol sonra Cesar'ın üstünden aşırtması 90 dakikanın en güzel anıydı. Siviglia savunmada başarılıydı. Lazio iyi sinyal vermedi.Pozisyona girmeden şans golüyle öne geçtiler zaten. Inter 4 hafta sonra zımba gibi olur. Ama transfer şart.

LAZIO : Matuzalem 63' Rocchi 66'
INTER : Eto'o 78'

2 yorum:

baldur dedi ki...

chivu roma'dayken sol bekti, inter'e geldiğinden bu yana savunmanın ortasında oynuyor. aslında maxwell de gitmişken ve orada sadece santon kalmışken chivu sol bekte rahatça oynayabilir. zaten stoper mevkine de lucio geldi.

Ryuzaki dedi ki...

ibrahimovic gittikten sonra interde oyun kurucu kalmadı.eto düz bi forvet ibrahimovic se hem oyun kuruyo hem gol atıyodu.yoktan var ediyodu golleri.eto'ya ise pas vericek isimler lazım orta sahada ama yok suan maalesef.cok mağlubiyetler alır daha inter bu sene.favorim juventus serie a da bu sezon.