6 Ağustos 2009 Perşembe

ROSICKY OUT !


Mert Aydın , 'GOL' programında Rosicky ile Eduardo Da Silva Arsenal'in bu sezon en önemli transferleri olur demişti oysa... 18 ay sonra sahalara dönmesi ne kadar uzun sürdüyse yeniden sakatlanması o kadar çabuk oldu. 2 ay yok !

4 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Arsenal zaten onsuz oynamaya alıştı. Bu yüzden pek bir şey farkedeceğini sanmıyorum.

Sacit Tekin dedi ki...

Tek başına Rosicky'nin sakatlığı olarak değerlendirmekten ziyade olaya Nasri'nin sakatlığı ile beraber bakmak lazım. Fransız'ın sakatlığı sonrası Rosicky'nin dönüşü Wenger'i rahatlatmıştı ama şimdi O da sakatlanınca ofansif orta saha oyuncusu anlamında eli iyice daraldı Fransız Teknik adamın.

En büyük şansı ise geleceğin Dennis Bergkamp'ı olarak adlandırdığı Jack Wilshere'in Emirates Kupası'ndaki umut veren performansı. Muhtemelen bu yoklukta ilk 11 de yer bulacaktır kendisine. Tabiki Arshavin'i de unutmamak lazım. Bu 2 oyuncu sakatlar dönene kadar orta sahanın ofansif yükün en fazla çekecek 2 isim olacaklar.

Genç Arsenal dedi ki...

geçen sene yaşanan sakatlıkların kulüp tarihinde rekor olacağını düşünüyordum. ama sanırım rekor kırmada üstümüze yok. şimdiden 6 oyuncu sakatlandı. bir kısmı iyileşti. ama daha sezon bile başlamadı.

matiasemilio dedi ki...

adam kahrolmuştur be..ayrıca eduardo da gerçekten çok iyi bir dönüş yaptı;devamını diliyorum..