7 Ağustos 2009 Cuma

TUNCAY NEREYE ?


Middlesbrough sezonu Sheffield United maçıyla açtı. Golsüz bitti. Tuncay bademciklerindeki iltihap nedeniyle oynamadı. Transfer döneminde İngiltere ve bizleri belki de en çok şaşırtan futbolcu oldu Tuncay. Liverpool ,Chelsea , Aston Villa , Tottenham , Everton derken şimdilik kulübünde kaldı. Gareth Southgate Villarreal ve Stuttgart'ın ilgilendiği yönünde haberler aldıklarını ama bugüne kadar Tuncay'la ilgili bir tane bile resmi teklifin gelmediğini söylüyor. Hatta bu duruma inanılmaz şaşırdığını da ekliyor. Londra'dan aldığım bilgiye göre Tuncay İngiltere'den uçmak üzere. Adres Köln. Ümit Özat'la görüşmüşler. Tuncay teklife sıcak bakıyor. Ama Köln'ün amacı kiralamak. Bonservis ücreti ödemek istemiyorlar. Transfer bu durumda tıkanıyor. Neredeyse 5 ay oynamayacak Stewart Downing bile 10 milyon sterline Aston Villa'ya gitti. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek. Açıkçası Tuncay için üzülüyorum.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ne ekersen onu biçersin tuncay efendi. bırakıp gitmiycektin.

turuncan dedi ki...

aurelio - tuncay - alex.
fenerin belkemiği, ruhu ve beyni.
ikisi gitti biri kaldı.
aurelio neyse de tuncay sen gitmiyecektin.o menajere kanmayacaktın.tamam belki premier league'de iyi performans gösterdin, takımının en iyi oyuncusu ve en sevileniydin ancak fenerbahçenin totti'si olmak senin elindeydi.bu fırsatı kaçırdın, malesef bir tugay, bir nihat gibi iz bırakamayacaksın avrupa'da.malesef.

ubs17 dedi ki...

Bana kalırsa tncay'ın takımdan ayrılamayışı kendisinden değil yıllardır futbolcularını takımda tutmak adına Türk futbolcusunun avrupada pazaaar yapmasını engelleyen yöneticilerindir.

Biz futbolcularımıza sembol olma bayrak olma gazları pompalarken hırvatlar ruslar avrupaa futbolcu pompalıyor hemde astronomik ücretlerle. Eğer zamanında biz oyuncuarımızı gönderseydik Örn:Hasan-Sergen vb bugğn Tuncay çoktan major lig takımlarının tecihi olmuştu.

Genç Arsenal dedi ki...

27 yaşında avrupaya gidersen tabi ki alan olmaz. ayrıca tüm transfer dedikodularının da yalan olduğunu düşünüyorum. bizim basının ya da ingiliz basınının sallaması. kimsenin tuncayı istediği yok. isteseler alamayacaklar mıydı.

baldur dedi ki...

keşke futbolu fenerbahçe'de bıraksaydı tuncay ama şimdi de gidip köln'le küme düşerse, hiç şaşırmam.

Adsız dedi ki...

Tuncay Fenerbahce için iyiydi, ama Fenerbahçe için...
Küme düşme adayı Middlesbrough'da yıldız olabildi, ama onun bir Manchester'da bir Liverpool'da yıldız olabilmesi imkansız çünkü o seviyede üst düzey bir oyuncu değil...
Ben de katılıyorum okuduğumuz tüm transfer dedikoduları yerel basınların dedikodusuydu ve bence Tuncay kesinlikle orta seviye bir oyuncu.. (Fenerbahçe'deki son sezonunda takımı hücuma çıkarken gereksiz kaptırdığı toplardan yenen goller ve kaybedilen puanlara bakın ve gerçeği görün derim)

GrandMaster dedi ki...

Aston Villa ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor.Villa kendisi için çok büyük şans olur.Umarım transfer gerçekleşir.