4 Ağustos 2009 Salı

HOLLYWOOD YILDIZLARI


Aurelio De Laurentiis bu yaz transfere 50 milyon eurodan fazla harcadı. Quagliarella , kaleci De Sanctis , Cigarini , Zuniga , Campagnaro ve Hoffer Napoli taraftarının sezona umutla , heyecanla girmesini sağlayacak. Geçen sezon ligin ilk yarısındaki çıkışın devamını getirememişlerdi. Ama bu yıl manşetlerde daha fazla görebiliriz.

Başkan film yapımcısı olunca yeni futbolcular da birer Hollywood yıldızı gibi eşi benzeri görülmemiş bir törenle tanıtıldı. Beverello limanında demirlemiş lüks geminin içinde özel davetliler bekliyordu. Takımın eskileri , genel direktör Paolo Marino ile beraber karayoluyla ulaşmıştı gemiye. Sonra piste iki helikopter indi peşpeşe. İnenler De Laurentiis ve 6 yeni transferdi. Tek tek sahneye davet edildi oyuncular. Törenin en önemli anı ise Arjantinli Lavezzi ile De Laurentiis'in sahnede buluşmasıydı. O'nu ayrı bir sıcaklıkla öptü başkan ve aradaki buzlar eridi.

Az değil , 8 aydır soğuk savaş vardı aralarında. Hamsik ve Lavezzi'ye Ocak ayında başta Chelsea ve bazı İngiliz kulüpleri talip olunca demediği lafı bırakmamıştı.
'' Bunları iki yıl önce kimse tanımıyordu. Napoli sayesinde var oldular. Ama yine de İngiltere'ye gitmek istiyorlarsa şunu bilmeleri gerekiyor : İngilizler kötü yaşar , kötü beslenir ve kadınları genital bölgelerini temizlemezler. '' Beyefendi film yapımcısı ya , duyan da porno sektörüne hizmet ediyor zanneder !!!
Sonra transfer olmayınca bu kez Lavezzi'den zam talebi gelmişti. De Laurenttis yine küplere binmiş ve kükremişti : '' Lavezzi istikrarsız bir oyuncu. Bir aktör O'nun gibi davransaydı çoktan biterdi. Kendisini yeni Maradona olarak görmesin. Zam yapmayı düşünmüyorum ! ''
İkili bu özel törende barıştı barışmasına da , bu kez başkanın taraftarla arası bozuldu. Yaklaşık 500 kişi , tanıtımın bu şekilde yapılmasını eleştirerek şehirde yürüyüş yaptı ve De Laurentiis'i protesto etti. Başkan taraftarın gönlünü bir an önce almazsa 5 Ağustos'ta San Paolo Stadı'nda Espanyol ile oynanacak özel maç , Ankaragücü'nün sezon açılışına dönebilir...

Hiç yorum yok: