28 Ağustos 2009 Cuma

TUNCAY ŞANLI


Rıdvan Hoca ' Bundan böyle Tuncay'ın maçlarını izlemeyeceğim ' diyerek acımasız davranmış. Gönül isterdi ki Aston Villa , Everton veya Tottenham'a gitsin. Transferde vasat bir futbolcu için milyon sterlinlerin döndüğü Premier League'de Tuncay'a cazip teklif gelmemesi aslında çok düşündürücü. Liverpool , Arsenal , M.United , Chelsea gibi kulüplerde hemen hemen her milletten futbolcular oynarken ve yıldız demeyeceğiniz isimler kadrolarında yer alırken Türk milli takımının kaptanı Stoke City'nin yolunu tuttu. Gönül Türkiye'ye dönmesini de istemezdi ama ben de içime sindiremiyorum.

11 yorum:

Bahadir Yilmaz dedi ki...

Yabancıların önlerinde Nihat ve Tugay haricinde iyi bir örnek olmadığından Türk oyunculara tereddütlü yaklaşmaları çok doğal bence. Tuncay'ın kalması ve başarılı olması önemlidir bu yüzden. Ancak bu şekilde 15-20 milyon gibi fiyatlara futbolcu satabiliriz yurtdışına.

Adsız dedi ki...

acaba diyorum tuncay sadece bizim içinmi yıldız?

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Bence asıl sorun Tuncay'ı çok büyütmemiz. Sene başında ismi L'pool'la, Chelsea ile yazılması tamamen Türk basınının uydurmasıydı. Stok City'ye gitmesi de askerlik sebebiyledir. Bu sene de Stok ile küme düşer seneye Fenerbahçe'ye imza atar.

Sacit Tekin dedi ki...

Ortada bir tecih söz konusu: türkiye mi epl mi? Ordaki profesyonelliği gördükten sonra türkiye deki kurtalar sofrasına dönmek pek akıl karı 1 iş değil zaten. Milyolarca kişinin zilediği epl de olmak varken fenerbahçe mi soke city mi karşılaştırması da ancak bizim ülkemizde yapılır zaten.

Tuncay eğer bu sezon da iyi performans koyarsa ortaya seneye bu sezon beklediğimiz transfer hareketini görebiliriz. Aslında tam bir test sezonu olacak Tuncay için. Geçen seoznun üstüne koyarsa Stoke'da durmayağına eminim.

Rıdvan Dilmen'in de Fenerbahçelilik damarı tutmuş. Buraya döneceğine çok inandrımış ki kendisini böyle anlamsız bir cümle sarfetmiş.

pclion dedi ki...

Ersin abi, aslında yaz başında daha cazip teklifler gelmişti ama M'Boro tok satıcı rolündeydi, Tuncay'ın taliplileri de ihtiyaçlarını başka oyuncularla giderince bu şekilde oldu. Bunda Tuncay'ın bir suçu yok, Stoke City'yi Fenerbahçe'ye tercih etmesi de gayet doğaldır. Orda Fenerbahçe'de alacağından az para almıyor, ayrıca Premier Ligde oynuyor. İnsanların Avrupa futbolunu Liverpool, Milan, Barcelona'dan ibaret sanması garip. Oralara yükselebilmeniz için 20'li yaşlarınızın başında o liglerde kendinizi ispatlamalısınız. Biz kendimizi o ayarda gördüğümüz sürece de bu olmayacak...

utku dedi ki...

Fenerbahçe yerine Stoke City'i tercih etmek öss tercihinde iyi okulun kötü bölümünü tercih etmek gibi. Mmm Dumlupınar üniversitesi tıp mı? Boğaziçi üniversitesi felsefe mi...

Maximus dedi ki...

dumlupınar tıp:))

Dem Coetzee dedi ki...

Tamda Modriç sakatlanmıştı ya Tuncay oraya çok güzel yakışırdı bence...

Cherubim dedi ki...

Galatasaray'a, Beşiktaş'a karşı oynamaktansa Chelsea, Liverpool, Arsenal, Manchester United'a karşı forma giymeyi seçti. Tabii kulübünün de transfer sezonunun başlangıcındaki tavrıyla alt sıralara yakın bir takıma gitti. Yine de parlaması bence daha kolay olur orada, seneye big-four'u takip edenlerden birinde forma giymesi muhtemeldir..

mamo chello dedi ki...

HERŞEYE RAĞMEN,BU SADECE TUNCAY'IN TERCİHİ DEĞİL..MUHAKKAK ONUN DA SÖZ SAHİBİ OLDUĞU BİR OLAY AMA,SONUÇTA BONSERVİS M'BORO'DA..TUNCAY'A SADECE GİDERİM VE YA GİTMEM DEMEK KALMIŞ..E ZATEN DERDİ EPL..KALMIŞ O DA..HAYIRLI OLSUN..

dogan pamuk dedi ki...

tuncay ın bu teknik kapasitesi ve dağınıd oyunuyla büyük bir klüpte oynaması sürpriz olurdu zaten ingiltere için. benitez onu belki alıp 70 lerden sonra delici olarak kullanabilirdi ama paraya kıyamadı sanırım. bence sürpriz değil stoke city. premier ligde en iyi everton olurdu bence sürekli ilk 11 için.