18 Ağustos 2009 Salı

ARJEN ROBBEN


Ben de haberi okuyunca Robben gibi '' Yesss !!! '' diye bağırdım :) Marca'nın iddiasına göre Real Madrid'de kaldı. Günün en güzel haberlerinden biri. Şu kadronun içinde O'nu izlemek daha keyifli olacak. Sneijder'in Inter'e gitmesi an meselesi. Van Nistelrooy antrenmanlara yeni başladı. Teklifler geliyor ama kulüpler Hollandalı'nın sağlığından emin değil. Drenthe , Pellegrini'nin sevdiği tipte oyunculardan. Muhtemelen kadroda tutacak.

4 yorum:

calciosoccerfootball dedi ki...

onunla tanıştığımda 17 yaşında idi. cm 01-02 de groningenden oynuyordu.oyunda sadece bir yuvarlak idi ama sadece yuvarlak gibide durmuyordu . ozmn ki yetenekleryle oyun yöneticileri onu en iyilerden biri olarak gösteriyordu .zaman içindeki ilerleyişide farklı olmadı .önce psv sonra chelsea sonra real . realinde şu anki kadrosu içinde gönderilmeyecek 6 oyuncudan biridr arjen robben.

esaskenan dedi ki...

ona madrid de kalmak hiçbir şey kazandırmayacak çünkü herkes yıldız her topu seviyor topla oynamayı seviyor.onun yerinde olsam madridin robbeni olacağıma ortaölçekli bir takımın yıldızı olurum hem aç seyirci yıldıza tapar hem takımda el üstünde tutulursun belki de bir şehrin efsanesi olursun ...

Huseyin dedi ki...

Belki C.ronaldo ve kaka'nın altında ezilmiş gibi gösterebilirler onu Ama O tam bir yıldız. Gerek Duruşuyla gerek hal ve hareketleriyle gereksede Futboluyla. O diğerleri kadar Marka Değil! En azından bir gece paris hiltonla diger gece başka bir kızla paparazzilere yakalanmıyor. Real Madrid'te Futbolundan zevk alacagımı düşündüğüm 2 kişiden birisi. Digeri ise tartışmasız "Kaka"..

lionel dedi ki...

Robben bayern'e sneijder inter'e gitti.takımda kanat oyuncusu olarak bir ronaldo bir de drenthe,marcelo kaldı belki bir de higuain tabi yerseniz.barcelona ya karşı bench üstünlüğü vardı, onuda büyük ölçüde kaybetmiş gözüküyorlar.