5 Kasım 2009 Perşembe

KISA KISA

Avustralyalı Tim McDonald ve İsveçli Wioletta Roslah 421 metrelik Kuala Lumpur Tower'dan kendilerini başka bir dünyaya bırakıyorlar. Onlara 18 ülkeden 82 profesyonel atlayıcı daha eşlik ediyor sonra. Antalya'da parasailing sayesinde boşlukta nefes almanın keyfini yaşamıştım. Geçen yıl Ölüdeniz'de Rıdvan Hoca ile paragliding zevkini tatmaya ramak kalmıştı ki , çay içtiğimiz cafedeki garson çocuk 5 gün önce bir turistin çakıldığını söyleyince , bir daha ağzımıza yamaç paraşütü lafını almadık.


Bari maçındaki beraberliğin faturasını bazı taraftarlar Cassano'ya kesmişti. O da maçtan sonra gemileri yakarak 'İnsanları Nutella yemeye alıştırmamanız lazım. Arada pislik de yedirmelisiniz ki neye sahip olduklarının farkına varsınlar ' demişti. Dünkü antrenmana gelen bazı taraftarlar Sampdoria'dan ayrılabileceğini söyleyen Cassano'ya mektup verdiler. Bir cümlesini paylaşmak gerekirse '100 tane aptalın arasında 25.000 kalp seninle birlikte atıyor. Bizi terk etme Cassano... ''


Beyzbolda serinin 6. maçı New York'daydı. Yankees , taraftarı önünde şampiyonluğunu kutlamak , Phillies işi 7. maça taşımak istiyordu. 7-3'lük skor New York Yankees'e 2000'den sonra 27. şampiyonluğunu getirdi.

Gece 12'den sonra New York caddelerinde yaşanan coşku görülmeye değermiş. Yankees sadece yeni stad yapmakla kalmayıp , ilk sezonunda şampiyonluk da yaşadı. Bu arada son maçta süper oynayan Hideki Matsui MVP ödülünü aldı.


2010 Kış Olimpiyatları Vancouver'da düzenlenecek. Açılış 12 Şubat'ta. Hazırlıklar tam gaz gidiyor.


Milito ipten alıyor...

Sneijder 90'da coşkuyu veriyor...



Ve sözün bittiği yer...

Hiç yorum yok: