2 Şubat 2010 Salı

TOHUMUNDA SIKINTI VAR!


İngiltere'nin gündemi belli. Terry'nin eşi Toni'yi, Chelsea ve milli takımdan arkadaşı Bridge'in eski kız arkadaşı Vanessa Perroncel ile aldatması. 4 ay boyunca haftada iki kez birlikte olmuşlar. Bununla da kalmayıp Vanessa, Terry'den hamile kalmış ve kürtaj yaptırmış. Olay medyaya yansıyınca Toni, boşanmayı kafasına koydu ve 3 yaşındaki ikizlerini yanına alarak Dubai'ye gitti. Dubai'nin çift için yeri ayrı. Terry eşiyle 1998'den beri tanışıyor. Evlilik teklifini 2003'de orda yapmıştı ve evlendikten sonra 2008 yılında balayına gitmişlerdi. Fırsat bu fırsat diyen Terry, eşinden özür dilemek için sevgililer gününde Dubai'de Toni'nin yanında olmayı ve Londra'ya beraber dönmeyi hayal ediyor. Bunun için 13 Şubat'ta kupada oynanacak Cardiff maçında forma giymemek için izin bile almış. Toni ikna olur ve kocasını affeder mi bilinmez ama boşanmanın Terry için maliyeti 10 milyon pound civarında olacakmış. Anası mağazalardan eşya çalar, babası uyuşturucu satar, bunlar yetmezmiş gibi kendisinin de skandalların içinde yer alması Terry'nin İngiltere'deki imajını oldukça zedeledi. Özellikle bu olay bardağı taşıran son damla oldu. Sadece eşini aldatması değil, bir de bunu yakın arkadaşının birlikte olduğu biriyle yapması herkesin tepkisini çekti. Her ne kadar görünürde Chelsea'deki takım arkadaşları ve Ancelotti O'na destek verse de, kimbilir kapalı kapılar ardında neler döktürüyorlar. Haksız da değiller tabi. Yaşanan skandal İngiltere milli takım kaptanlığını da riske attı. Federasyon, Capello'nun bu konuyla ilgili kararını daha sonra vereceğini açıkladı. Peki Capello sizce ne düşünüyordur? Kaptanlık Terry'den alınırsa hiç şaşırmam çünkü Capello sıkı bir katolik. Günde iki kere dua ettiğini açıklamıştı bir zamanlar. Asıl önemlisi kürtaja, en az Papa 16. Benediktus kadar karşı.

AŞK ÜÇGENİ TERRY/VANESSA/BRIDGE (2007)

14 yorum:

mekanikpower dedi ki...

Bu tamamen bireysel bir olay.Arkadaşının sevgilisiyle birlikte olması her ikisinin de ne kadar zavallı olduğunu gösterir.Kişiler temsil ettiği yerleri, duruşuyla, hal ve hareketleriyle ya yüceltirler ya da rezil ederler.Hem milli takım, hem de Chelsea bu olaya duyarsız kalmayacaktır...

Umut dedi ki...

Ersin abi özledik yazılarını :)

tekrar hoşgeldin...

Bu arada benim röportajda güme gitti herhalde:):)

neyse canın sağolsun...

Adsız dedi ki...

yalnız alttaki fotoğrafta vanessa hanım(!) zaten bakışlarıyla safını belli etmiş :)))

batiya acilan tencere dedi ki...

@ozgur vanessa terry'e bakmıyor fotoğrafta :)

şimdi sporcu her yönüyle örnek alınacak kişidir vs klişelerini bir tarafa bırakarak, terry'nin göstermiş olduğu haysiyetsizliğin spor hayatıyla, milli takım kaptanlık pazubandının iadesi istenilecek kadar direkt ilişkilendirilmesini profesyonel bulmadığımı söylemek zorundayım. ancak tabi ki bu ingiliz halkına ve teknik direktöre kalmış bir olay. biz bu karakterde bir adamın, bizim ulusal takımımızın temsilinde lider sıfatı üstlenmesini istemiyoruz da diyebilirler, buna göre gerekeni de bir güzel yaparlar. yine de bilinmeyen şekilde kim bilir kimler nasıl vazifelerini yürütüyorlar göz önünde bulundurmak lazım. olayın çok çirkin olduğunu belirtmeye zaten gerek bile yok ama kalkıp da terry'nin spor hayatı bitsin gibi tavır takınanlar var. adamı kızılay'da sallandıralım demedikleri eksik. ailevi yaşamında eşi zaten tavrını koyacak, koymalı, hülya avşar hesabı olmamasını temenni ederim. son olarak; burdan toni terry'yi affetsin mi sorusuna evet diyen 63 kişinin içinde bayan yoktur inşallah :))

tuuuubiiiii dedi ki...

valla her bayan affederim ya da kesinlikle affetmem diye yorumlar yapabilir benim başıma böyle bir olay gelse ne yaparım bilmiyorum ? affetmemekle kalmam heralde:)

Esra Öztürk dedi ki...

Bence aptallık etmiş karısı daha güzel.Gerçi bu olay güzelliğe bakmıyor.Ayrıca bunda bu kadar şaşıracak birşey yok..Bütün futbolcular eşlerini aldatıyor hatta ben Türkiye'den birini çok yakından tanıyorum.Eminim sizinde çok bildiğiniz sporcular vardır Ersin bey :)Hatta aldatmayan erkek yoktur er ya da geç fırsatını bulursa affetmezler ne yazık ki... özellikle Türkiye'deki güç koşullardan gelip birden parayı bulan futbolcularımız nereye saldıracağını şaşırıyor.Evlenseler bile kadınların onlara gelmesi onlar için sıradan bir olay..Hoş David Beckham bile defalarca yakalandı sadece bizimkiler daha uyanık basına yansıtmadan yaşıyorlar helal olsun ne diyeyim :)

Adsız dedi ki...

kısa ve öz bir yorum chelseanin behlülü terry :)))

SLaSH dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
semih muyaoğlu dedi ki...

bu kadar hoş bir eşin olacak aldatacaksın. ne aptal ama :) netice itibarı ile terry köprüleri yaktı. bi zamanlar da oktay'ın böyle bir olayı vardı di mi tam hatırlayamıyorum ama öyle bişeyler vardı.

cem dedi ki...

john terry de bildiğin kalp hırsızı çıkmış.

PENNEARABIATA dedi ki...

olacakları söyliyim mi, ki inşallah bunlar olmaz; aile büyükleri araya girer, karısına yapma etme bu aptal oğlan bir hata etmiş affet der. o da düşünüp taşındıkran sonra kocasına bir şans daha tanımaya karar verir ve affeder. capello da bu durum terry'i dünya kupasında daha çok ateşleyecek diye düşünür ve kaptanlığı almaz.

Adrenalin1907 dedi ki...

çok zevksizmişsin be terry :)

inarsenwetrust dedi ki...

profesyonel olarak bakıldığında kaptanlık alınmamalı yorumlarını garip buluyorum. bu adamlar playstation da oynamıyolar bu adamların yaşantıları kaptanlığı getiriyo çoğu zaman. hangimiz capello kadar profesyonelki o ne john terry i nede güzel eşini düşünecektir o gerçek bir profesyonel olarak milli takımı düşünecek ve doğru kararı verecektir.ayrıca kimse bridge i düşünmüyo o zaman bridge i de kaptan yapsınlar.

jacksparrow1903 dedi ki...

terry den uzak durmak lazım