2 Eylül 2009 Çarşamba

RİBERY EFENDİ !


MARCA Ribery'i bu yaz bıkmadan usanmadan manşet yaptı. Belki 30 belki 40 kere. Ronaldo bile kıskanıyordur artık. Eninde sonunda Fransız'ı getirecekler Madrid'e. Dün '2010 yazının ilk transferi Ribery olacak' dedi MARCA. Ribery ise belli ki Ocak'ta bu işi bitirmeye niyetli. France Football dergisine ' Hayatımda ilk kez bir teknik direktöre kendimi yakın hissetmiyorum. Aramızda iyi bir ilişki olduğunu söyleyemem. Hedefim İspanya'da oynamak '' dedi ateşin altına bir odun daha attı. MARCA duymazdan gelir mi , sözleri bugünkü manşete taşıdı verdi gazı yine. Ey Ribery efendi ! Galatasaray'da aynı , Marsilya'da aynı , Bayern Münich'te yine aynısın. Kıçın başın ayrı oynuyor. Bir gün seni fena benzetecekler benden söylemesi...

5 yorum:

Melih Carter dedi ki...

hakikatten yaptigi bu terbiyesizlige biri dur demeli! oraya da gitti diyelim, sonra napicak? alismis kudurmustan beter derler. adam takim degistirmeye bu kadar alismis, bir hayat felsefesi yapmisken, real madrid e transfer olursa en fazla ne kadar kalabilir ki? yine rahat baticak, bu sefer barca ya falan uzanir heralde, ya da manchester utd. a!

cinkean dedi ki...

yalnız marca kapağında, sağ üstte, Sergio Ramos la Mehmet Yozgatlı ne kadar çok benzerlermiş..

mamo chello dedi ki...

valla bu herif real madrid'e giderse bir sonraki hamle kesinlikle barcelona olur..bu karakter,daha aşağısını kaldırmaz..

emir dedi ki...

bu kadar karaktersiz bir adam daha yoktur heralde. marsilya'ya gitmek için galatasaray'dan kaçtı. bayern'e gitmek için marsilya'ya kafa tuttu. şimdi de real'e gidebilmek için bayern'e kafa tutuyor.

Erk dedi ki...

Tebrikler bu yazı (güzel bir "Ayar" vermede diyebiliriz) için ne zamandır Avrupa Futbolunu takip eden blog sayfalarında Ribery'nin yaptığı hep çelişen çok yanlış açıklamalarını ele alacak bir yazı bekliyordum bu sizden geldi.Bir futbolcu ne kadar iyi oynarsa oynasın kişide karakter,altyapı gibi özelliklerin bulunması gerektiğini görüyoruz.Yazı da bahsedilen hareketleri Ribery hep yapıyor..France Football gibi Tüm Dünya Futbolunun takip ettiği bir dergide Van Gaal gibi Avrupa da ismi olan bir hocayı ateşe atmak nedir onu görüyoruz.Ribery baştan Bayern'le ipleri koparmak istiyor anlaşılan...Ribery "Anelkavari" hareketler yaparak bir şeyler kazanabileceğini zannediyor. Çıldırmış olan yaz transfer döneminden sonra Ribery beni de alırlar diye de düşünyor galiba ve haksız da sayılmaz malesef.Futbol severler de bu gibi karaktersiz futbolcular yüzünden Gerard, Kaka, Raul, Terry gibi fubolcuları seviyor.Kaka da Real'e transfer oldu ama hiçbir zaman Milan onu bırakmadan o Milan'ı bırakmadı bir başka dğişle City'nin 120 M €uro'luk teklifini kabul etmedi. Son olarakta benim Ribery'i benzetmesi için adaylarım Sir Alex ve Fabio Capello onlarla çalışsın bir o zaman bakalım ne oluyor..:)